Top
Dirt is Good

„Dirt is Good“ – маркетинг кампања со фасцинантни песочни скулптури

Маркетинг агенцијата Lowe од Сингапур изработи фантастични рекламни постери за OMO прашокот за перење. Кампањата носи наслов „Dirt is Good“.

Dirt is Good

Dirt is Good

Скулптурите од песок се дело на артистот JooHeng Tan кој е трикратен светски шампион во креирање песочни скулптури.

JooHeng Tan во процес на изработка на песочните скулптури

JooHeng Tan во процес на изработка на песочните скулптури




Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>