Top
Celebrating-100Y-Coca-Cola-iLike-mk

„Coca-Cola“ со моќна реклама по повод 100 годишнина од стакленото шише

Интернационалната компанија за производство на безалкохолни пајалаци, „The Coca-Cola Company“, одбележува 100 години постоење на легендарната стаклена амбалажа – „Contour Bottle“. За таа цел, во соработка со креативниот фотограф Дејвид Лашапел беше изработена моќна реклама чиј наслов е „Заедно“.

Честит јубилеј!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>