Top
vietnam-iLike-mkF

Магична видео-разгледница за Виетнам

Францускиот режисер Габриел Менасјер направил одличен кус филм за Виетнам, при неговата туристичка посета на земјата. На видеото се прикажани културата и секојдневните активности на луѓето кои живеат во Виетнам, голем дел од храмовите, како и прекрасните пејзажи со кои изобилува оваа најнаселена земја на копното на Југоисточна Азија. Музичката подлога е дело на Кристоф Менасјер.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *