Top
Едно деноноќие во убавата Будимпешта

Едно деноноќие во убавата Будимпешта

Унгарската престолнина изобилува со историски вредности и културни знаменитости. Дел од нив ќе погледнете во видеото кое го изработи тимот на NN Photography.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *