Top
Претставен концептот за „MINI Clubman“

Претставен концептот за „MINI Clubman“

На „Мотор Шоуто“ во Женева беше претставен концептот за „MINI Clubman“ кој е најголемиот „MINI“ досега. За разлика од неговиот претходник, новиот е 26 сантиметри подолг и цели 17 сантиметри поширок. „MINI Clubman“ има префинет дизајн и шест врати (две врати се поставени во делот на багажниот простор). Исто така, „MINI Clubman 2015“ го движат големи 19-инчни тркала.

Дали „MINI“ станува „МАКСИ“? Останува да видиме…

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-002

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-003

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-004

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-005

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-006

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-007

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-008

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-009

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-010

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-011

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-012

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-013

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-014

MINI-CLUBMAN-iLike-mk-015
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>