Top
3D цртеж

3D цртежи кои ќе ве остават без здив

Ви претставуваме импресивно портфолио со цртежи на холандскиот уметник Ramon Bruin или попознат по надимакот JJK Airbrush. Тој креира излузии, вистински тридимензионални светови кои ќе ве натераат да се замислите што е реално, а што не.

Освен лист хартија, за реализацијата на моите дела користам обичен молив, акрил и различни масла. Оваа уметност ме смирува.

3D цртежи

3D цртежи

3D цртежи

3D цртежи

3D цртежи

3D цртежи

3D цртежи
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *