Top
„Живописниот Бразил“ - Галерија со фотографии на Дејвид Лазар

„Живописниот Бразил“ – Галерија со фотографии на Дејвид Лазар

Дејвид Лазар е талентиран фотограф и музичар од Австралија. Негова пасија се убавите животни мигови, како и патувањата. Секое слободно време го користи да отпатува на некое егзотично место и со неговиот фотоапарат да овековечи некој момент или објект.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>