Top
Bezgrizhno-detstvo-iLike-mk

Убавината на детските години

Автор на овие прекрасни фотографии е Адријан Мекдоналд од Јамајка. Тие на одличен начин ги доловуваат детската безгрижност и невиност. Дечињата од неговите фотографии се фатени во моменти на детска игра, смеење, уживање во капките дожд… со цел да нè потсетат дека убавите нешта се насекаде околу нас.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>