Top
Schermafbeelding-2015-09-11-iLike-mk

Убави фотографии на еден авантурист кој го води своето куче каде и да патува

Авантуристот Кели Лунд од Колорадо е еден од оние луѓе кои веруваат дека кучињата се најдобри пријатели на човекот и тие треба да бидат постојано заедно. Па, токму поради тоа, тој го носи своето куче Локи каде и да патува, а притоа создава одлични фотографии со својот миленик. Од неодамна кучето, кое е мелез од сибирска хаска, маламут и арктички волк, има профил на „Инстаграм“.

Лунд вели:

Често се изненадувам од тоа колку многу радост можат да донесат животните во нашите животи!

Schermafbeelding-2015-09-11-om-17.22.32

Schermafbeelding-2015-09-11-om-17.22.44

Schermafbeelding-2015-09-11-om-17.22.56

Schermafbeelding-2015-09-11-om-17.23.07

Schermafbeelding-2015-09-11-om-17.23.15

Schermafbeelding-2015-09-11-om-17.23.29

Schermafbeelding-2015-09-11-om-17.23.52

Schermafbeelding-2015-09-11-om-17.24.50

Schermafbeelding-2015-09-11-om-17.25.04

Schermafbeelding-2015-09-11-om-17.25.25

Schermafbeelding-2015-09-11-om-17.26.17

sobaka-po-klichke-loki-14
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>