Top
Темната страна на Њујорк

Темната страна на Њујорк

Следува галерија со 20-тина фотографии кои ги потпишува францускиот фотограф Loic Le Quéré. Негова цел е да ја прикаже сивата страна Њујорк, град за кој сонуваат милиони луѓе ширум светот.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *