Top
BURKARD-TORPEDO-iLike-mk-F

Енергични фотографии со нуркачи

Одлични фотографии снимени на Тахити, каде главната улога ја имаат неколку искусни нуркачи. Фотографот Крис Буркард е автор на галеријата.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>