Top
Светлината на Азија

Барајќи зрак светлина во Азија

Ви претставуваме галерија со фантастични фотографии кои се дело на Weerapong Chaipuck, направени при неговата туристичка посета на Азија. Преку фотографиите ќе имате можност да се запознаете со традицијата на азијците, древните архитектонски изданија и прекрасните пејзажи.

За момент, уживајте во убавините на овој мистериозен континент.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *