Top
Фотографии од убавото сончево време во Англија

Фотографии од убавото сончево време во Англија

Реномираниот британски портал Telegraf.co.uk објави фотографии од убавото сончево време во Англија. Целиот животински и растителен свет се буди, сонцето свети појако, времето е потопло, а парковите се полни со луѓе.

Вака изгледа доаѓањето на најубавото годишно време во Англија.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>