Top
Fotografii-napraveni-nokkje-iLike-mk

Преубави фотографии направени ноќе

Овие одлично фотографии се само мал дел на богатото портфолио на Ентони Саманиего. За себе вели дека е фотограф, вљубеник во поезијата, но и ноќта. Па, токму овие фотографии се инспирирани и направени во текот на ноќта, додека градот спие, а булеварите и уличните светла се осамени.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *