Top
kucinja-ilike-mk-fr

Откачена фотосторија со 3 кучиња

Елке Вогелзанг е талентирана фотографка која живее и работи во Германија. Нејзина инспирација е природата, вкулувајќи го целиот животински и растителен свет. При реализирање на фотографиите користи „Canon“ опрема. Во оваа прилика погледнете тематска фотосесија каде главната улога ја имаа нејзините 3 кучиња – Нудл, Скаут и Лоли.

kucinja-ilike-mk-001

kucinja-ilike-mk-002

kucinja-ilike-mk-003

kucinja-ilike-mk-004

kucinja-ilike-mk-005

kucinja-ilike-mk-006

kucinja-ilike-mk-007

kucinja-ilike-mk-008

kucinja-ilike-mk-009

kucinja-ilike-mk-010

kucinja-ilike-mk-011

kucinja-ilike-mk-012

kucinja-ilike-mk-013

kucinja-ilike-mk-014

kucinja-ilike-mk-015

kucinja-ilike-mk-016
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *