Top
Цела бременост во 10 „selfie“ фотографии

Цела бременост во 10 „selfie“ фотографии

Фотографката Софи Старзенски од Буенос Аирес направила 10 „selfie“ фотографии кои ќе останат како убав спомен од нејзината 40-седмична бременост. На последната фотографија ќе имате можност да го видите и нејзиното синче Симон.

bremenosta_na_Sofi_iLike_mk_02

bremenosta_na_Sofi_iLike_mk_03

bremenosta_na_Sofi_iLike_mk_04

bremenosta_na_Sofi_iLike_mk_05

bremenosta_na_Sofi_iLike_mk_06

bremenosta_na_Sofi_iLike_mk_07

bremenosta_na_Sofi_iLike_mk_08

bremenosta_na_Sofi_iLike_mk_09

bremenosta_na_Sofi_iLike_mk_10

bremenosta_na_Sofi_iLike_mk_11
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>