Top
Часовник во вид на модерен прстен

Часовник во вид на модерен прстен

Ring Clock“ е концепт на дизајнерот Szikszai Gusztáv од Будимпешта – Унгарија, а благодарение на indiegogo тој стана реалност. Прстенот се состои од три ротирачки прстени кои ги покажуваат часот, минутите и секундите. Изработен е од висококвалитетен челик кој не ‘рѓосува, работи на батерија, а достапен е во две варијанти – со светло сино позадинско лед светло и портокалово. Неговата почетна цена изнесува 185 американски долари.

Часовник во вид на модерен прстен

Часовник во вид на модерен прстен

Часовник во вид на модерен прстен

Часовник во вид на модерен прстен

Часовник во вид на модерен прстен

Часовник во вид на модерен прстен

Часовник во вид на модерен прстен


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *