Top
Модерен кинески ресторан во Еквадор

Модерен кинески ресторан во Еквадор

Креативниот тим на архитектонското студио Hou de Sousa реализираше модерен кинески ресторан во Еквадор. Просторот е исклучително шармантен и со ведри бои. Во ентериерот доминираат бело-розови тапети со дизајн инспириран од кинеската култура. Дополнителен шарм обезбедуваат минималистичките светилки, како и шанкот кој е изработен од бука во комбинација со бел плексиглас.

Модерен кинески ресторан во Еквадор

Модерен кинески ресторан во Еквадор

Модерен кинески ресторан во Еквадор

Модерен кинески ресторан во Еквадор

Модерен кинески ресторан во Еквадор

Модерен кинески ресторан во Еквадор
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>