Top
Брадести чинии

“Брадести” чинии

Очигледно брадата и мустаќите се вистински светски хит, па освен на облека и накит, нивни апликации има и на некои необични предмети, како на пример овие чинии. Дизајнот на чиниите е дело на Phil Jones, графички дизајнер и гурман.

Со овие чинии ги поздравувам љубителите на убавата храна, но пред сè сите успешни мажи со брада.

Брадести чинии

Брадести чинии

Брадести чинии

Брадести чинии
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>