Top
Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-06-800x533---------

Стан од 40м² уреден во скандинавски стил

Ова мало станче се наоѓа во предградието на Стокхолм, Шведска. Неговата големина изнесува само 40 метри квадратни, но благодарение на доминацијата на бели површини (ѕидови и под) изгледа мошне поголем. Уреден е во популарниот скандинавски стил – минималистички, со игра на бела и црна боја, елементи изработени од светол даб и само неколку шарени додатоци кои му даваат шарм на просторот. Во него, секое парче мебел е внимателно одбрано, расветните тела соодветно поставени, а чергите во собата за дневен престој даваат топол амбиент.

Според неколку сајтови за ентериер и дизајн, овој стан спаѓа во најубаво уредените мали станови за 2013 година.

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-002

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-003

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-004

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-005

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-006

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-007

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-008

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-009

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-010

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-011

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-012

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-013

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-014

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-015

Trendy-Apartment-on-Mountain-Road-016
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>