Top
noting-hil9

Неверојатна црква која денес е топол дом

Трансформациите на стари магацини, индустриски објекти, па дури и цркви се предизвик на сите архитекти и дизајнери. Старата црква Westbourne Grove во Нотинг Хил е трансформирана во величествен простор со прекрасен поглед, има отворен видик и во неа влегува многу природна светлина. Внатрешноста ја сочинува луксузен современ простор, со неверојатни готски архитектонски детали. Оваа восхитувачка промена е направена од DOS Architects.

noting-hil7

noting-hil8

noting-hil2

noting-hil5

noting-hil

noting-hil3

noting-hil1

noting-hil4

noting-hil6
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *