Top
Најтесниот дом во Лондон

Најтесниот дом во Лондон

Малите домови се одлични за оние на кои не им е потребен голем простор, а тесните куќи се секогаш интригантен подвиг. Овој дом е еден од најтесните домови во Лондон, а лоциран е во Клапам. Внатрешноста според многумина создава чувство на клаустрофобија. Alma-nak е архитектонското студио кое работело на овој елегантен и современ дом.

Најтесниот дом во Лондон

Најтесниот дом во Лондон

Најтесниот дом во Лондон

Најтесниот дом во Лондон
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>