Top
Модерен замок во срцето на Лондон

Модерен замок во срцето на Лондон

Замокот кој ќе имате можност да го погледнете во продолжение датира од средина на 19 век и се наоѓа во срцето на Лондон. Архитектите Leigh Osborne и Graham Voce успеале да го претворат овој замок во супер модерно живеалиште. Тие на постојната основа додале два елементи изработени од алуминиумски панели и стакло. Од едниот елемент е изведена собата за дневен престој со исклучително убав поглед кон градот, а пак, на другиот елемент се поместени две покриени тераси, како и една отворена кровна тераса. Внатрешноста на замокот е целосно реорганизирана и адаптирана според потребите на станарите.

Модерен замок во срцето на Лондон

Модерен замок во срцето на Лондон

Модерен замок во срцето на Лондон

Модерен замок во срцето на Лондон

Модерен замок во срцето на Лондон

Модерен замок во срцето на Лондон

Модерен замок во срцето на Лондон

Модерен замок во срцето на Лондон

Модерен замок во срцето на Лондон
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>