Top
Poland-halo-iLike-mk-F

Мал скромен стан во центарот на Познан – Полска

Креативниот тим од архитектонското студио „Halo Architecture“ концепирал и реализирал реконструкција на мал стан лоциран во градот Познан. Станот се наоѓа на третиот спрат од една стара зграда која датира од далечната 1920 година, а буџетот за реконструкција бил мал. Момците од архитектонското студио потенцира дека овој проект бил вистински предизвик за нив.

Poland-halo-002

Poland-halo-003

Poland-halo-004

Poland-halo-005

Poland-halo-006

Poland-halo-007

Poland-halo-008

Poland-halo-009

Poland-halo-010

Poland-halo-011

Poland-halo-012
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *