Top
Brazilian-Space-Features-Bold-Hues-1

Бразилски дом со смирувачки бои

Внатрешноста на оваа куќа, лоцирана во Бразил, претставува еклектичен слоевит простор кој е многу повеќе од обичен простор. Во него доминираат нежни смирувачки бои, а има големи прозорци кои обезбедуваат многу светлина. Најголемиот дел од мебелот е припиен до ѕидовите, што визуелно создава голем слободен простор. Дизајнери на овој дом се DT Studio.

Brazilian-Space-Features-Bold-Hues-2

Brazilian-Space-Features-Bold-Hues-4

Brazilian-Space-Features-Bold-Hues-5

Brazilian-Space-Features-Bold-Hues-7

Brazilian-Space-Features-Bold-Hues-3

Brazilian-Space-Features-Bold-Hues-8

Brazilian-Space-Features-Bold-Hues-6
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>