Top
Интимна фризура за храбри девојки

Интимна фризура за храбри девојки

Познатите мустаќи станаа вистински хит кој веќе преовладува на облеката и накитот. Милиони жени во светот, веќе почнаа да ги практикуваат и на интимната зона. Бразилската фризура веќе стана демоде, а мустаќите ја заменија во полн сјај.

Можете да пробате со француски мустаќи, потенки, па потоа да направите малку подебели и повпечатливи. Отстранете ги сите влакна, но оставете еден правоаголник кој потоа полека ќе го моделирате во мустаќи, а притоа краевите ќе ги завиткате кон надвор. Традиционалните девојки нема да се осудат на овој чекор, но похрабрите може да ја испробаат оваа интересна интимна фризура со која ќе го изненадат својот сексуален партнер.

Автор: Ивана Витановска
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>