Top

Креативни кампањи за борба против рак на дојката

Погледнете ги овие креативни кампањи, кои треба да ја разбудат свеста на девојките и жените во борба против рак на дојката. Погледнете го видеото и дознајте како можете сами да се прегледате. Животот е еден! Затоа внимавајте, чувајте се и грижете се за себе!

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>