Top
drugarka

Кога треба пријателката да ви биде пред партнерот?

Кога ќе започнеме врска, нормално е партнерот постепено да ни стане најважен и многу пати се случува ненамерно да ги запоставиме нашите пријатели. Сепак, некаде во умот, мора да знаеме дека партнерот можеби еден ден ќе го снема, додека пријателите остануваат засекогаш.

Затоа, тука се 6 ситуации во кои вашата пријателка треба да ви биде приоритет:

• Кога ќе раскинете со момчето

• Кога таа ќе раскине со нејзиното момче

• Кога не сте ја виделе со недели

• Кога помеѓу вас две постои тензија од дадена расправија

• Кога ја мачи нешто или се двоуми дали нејзиниот партнер е оној вистинскиот

• Кога ќе доживее некаква загуба во животот

Запомнете дека пријателството мора да се храни од година во година, ваша должност е да не ја заборавите вашата пријателка. Во тој случај, таа ќе ја разбере вашата потреба да поминувате повеќе време со партнерот и ќе ви помогне и ќе го балансира времето за вашето пријателство. Потребно е секогаш да бидете тука една за друга, бидејќи тоа е она што ве прави двете посилни.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>