Top
zosto ste nesrekni

Зошто немате среќа во љубовта?

Среќата во љубовта постојано ви бега, тогаш веројатно правите некоја од овие 2 грешки кои ви оневозможуваат да ја најдете вашата сродна душа!

Се вљубувате во „лоши“ момци
Постои нешто неверојатно привлечно кај „лошите“ момци, но единствено нешто кое може да ви го дадат е тага. Задоволството кое го чувствувате со ова момче трае многу кратко, а веднаш потоа следува неспокој и несреќа. Оваа сколоност кон заљубување во ваков тип на момци, по себе си носи и еден друг проблем.

Немате доволно самодоверба
Девојките кои бараат „лоши“ момци, потсвесно веруваат дека не заслужуваат подобар партнер и токму затоа воопшто не се ни трудат да најдат подобар. Штом немате доволно самодоверба, едноставно ги прифаќате поставените правила на игра.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>