Top
Sama-zhena

Знаци кои покажуваат дека треба да направите пауза од љубов

Повеќето жени некогаш доаѓаат во ситуација кога се сосема неподготвени за некој нов партнер. Понекогаш се подготвени да преминат од една во друга врска, но има моменти кога доволни си се сами на себе и кога не им е потребен партнер.

Овие знаци покажуваат дека до нова љубов ви е потребна пауза за сами со себе.

° Имате паничен напад секогаш кога ќе се појави среќен пар во ваша близина.

° Ве нервираат слики од млади парови на социјални мрежи.

° Мислите да остварите контакт со поранешениот дечко, со кого врската ви била многу лоша.

° Критериумите набрзина ги намалувате и го менувате мислењето.

° Вие сте вознемирени од пријателките кои се во среќни врски.

° Мислата на делото звучи како тортура.

° Излегувањата не ве интересираат, а телевизорот стана ваш добар пријател.

° Вие сте се повеќе и повеќе убедени дека не постои маж за вас.

° Ги заборавате сите добри работи и мислите дека животот ќе заврши само затоа што немате дечко.

° Вие сте убедени дека сè ќе биде добро кога ќе пронајдете ново момче.

Ако сте толку вознемирени, мора да научите да поминете време сами, да се сакате себеси и да сфатите дека вашиот живот не смее и не може да зависи од друг! Земете пауза, фиксирајте ги вашите мисли и вашиот живот, а љубовта ќе дојде сама.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>