Top
laga

Знаци кои покажуваат дека тој ве лаже

Честопати ги пропуштаме клучните суптилни знаци кои ни ја прават јасна сликата за вистината. Немојте премногу брзо да донесувате какви било заклучоци, но ако вашиот партнер прави дел од овие работи, веројатно ве лаже.

• Го избегнува вшиот поглед.
• Потешко проголтува.
• Ја гледа вратата бидејќи се чувствува непријатно и сака да замине што е можно поскоро.
• Тој не покажува емоции и станува здрвен.
• Главата ја зафрла наназад.
• Го врти телото од вас.
• Го допира вратот или нервозно го чеша.

Овие знаци на физичка непријатност се јасни индикации дека вашиот партнер крие нешто и ако посветите поголемо внимание и ги забележувате, можете да ги користите само за да дојдете до вистината.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>