Top
ljubov

Знаци кои покажуваат дека е заинтересиран за тебе

Кога мажите би имале храброст да ѝ кажат на жена што чувствуваат, сѐ би било едноставно и лесно. Мажите многу пати не го кажуваат она што го мислат, но, затоа говорот на телото може набрзина да ви открие дали му се допаѓате или не.

Во продолжение ќе прочитате едноставни знаци кои доколку ги забележите кај него, ќе се осигурате дека тој е заинтересиран за вас.

• Проширени зеници додека ве гледа

• “Случајни” допири

• Со горниот дел од телото се приближуваат кон личноста која ги привлекува

• Изнудува насмевки по секоја цена

• Се поставуваат заштитнички
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>