Top
zena

Жена каква што посакува секој маж

Посакуваната жена поседува голем број позитивни карактеристики, а една од најважните е да знае како да се сака и да се цени себеси. Секоја жена или маж што сонувал за иднината има некаква слика за она што најмногу го сака кај својот избраник.

Посакуваните жени ги имаат следните карактеристики:

• Тие не прогонуваат мажи, самостојни се и времето го трошат создавајќи добра иднина за себе.
• Имаат контрола над своите емоции. • Разумот ги води низ животот.
• Тие избегуваат озборување, немаат желба и време за анализа на туѓи животи.
• Не бараат непотребно внимание. Не ја менуваат профилната слика на социјалните мрежи често и не се оптоварени со селфи фотки секојдневно.
• Имаат хоби, имаат своја активност и свој вентил за добра енергија.
• Тие не ги губат своите ставови и карактеристики кога се во врска. Не се менуваат, а тоа значи или ќе ги прифатите или ќе си заминете од нив.
• Тие имаат одлично развиена комуникација, знаат да разговараат на секоја тема како да се ваш најдобар пријател.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>