Top
Unhappy couple not talking after an argument in bed at home

Типови на мажи кои ќе ве повредат

Доколку во некој од овие описи го препознавате својот партнер, тогаш воопшто не се размислувајте дали да останете покрај него или не. Таквиот маж со сигурност ќе ве повреди.

Женкар
Доколку тој ги „мерка“ жените околу него, дури и кога е со вас, немате никаква потреба да размислувате дали да бидете со него или не.

Маж кој ве натера да се запрашате дали сте му доволни
Вљубен маж никогаш нема да ве натера да се преиспитувате дали сте му доволни вие самите.

Лажго
Според многумина ситните лаги се безопасни и нормални, но тоа е сосем погрешно. Лажго е лажго.

Егоист
Убаво е некој да има високо мислење за себе, но кога тоа секојдневно го потенцира, нешто не е во ред. Ако постојано ви додева дека треба да бидете среќни што сте нашле маж како него, верувајте тој се сака и цени само себеси.

Бивши
Ако некого веќе еднаш сте го оставиле во минатото, таму и нека остане.. Смирувањето и и давањето втора шанса речиси никогаш не вродуваат со плод.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>