Top
vrska

Нешта кои секој маж ги цени во својата врска

За да биде врската помеѓу еден маж и жена квалитетна и нормална, потребен е многу труд, разбирање и почит. Жените сонуваат за одлучни, искрени и внимателни мажи, а постојат многу разлики во размислувањето и однесувањето на двата пола. Match.com која се занимава со пронаоѓање на идеален партнер, спровела анкета врз 5000 мажи, со цел да открие што најмногу ценат мажите во една врска и што бараат од својата партнерка.

ПОЧИТ: 98% од мажите од своите партнерки очекуваат да ги почитуваат нивните желби и потреби
ДОВЕРБА: 97% од мажите се изјасниле дека најважна им е взаемната доверба со нивните партнерки
ОПУШТЕНОСТ: 95% од мажите велат дека жените не треба да глумат и да претствуваат нешто што не се
СМИСЛА ЗА ХУМОР: 91% од мажите велат дека многу е важно жената да има смисла за хумор. Тие покрај себе сакаат личност покрај која потополно ќе се опуштат и насмеат
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>