Top
nesta_koi_ke_go_nateraat_da_poludi_po_vas

Нешта кои ќе го натераат да полуди по вас

Речиси секоја девојка се нашла во ситуација да се запраша што треба да направи или како да се постави кон оној што ѝ се допаѓа. Потребно е да му го свртите умот на вистински начин за да не почувствува притисок и да исчезне, туку да „одлепи“ и да остане.

Не барајте само да ја одигра улогата која сте му ја дале
Еден од најголемите стравови кои го имаат мажите е дека жената очајнички бара сопруг и дека секој може да ѝ одговара. Мажите сакаат партнерка која ќе ги прифати поради нив самите. Истиот момент кога ќе сфати дека постојат скриени планови, покрај оние за да се запознаете подобро, автоматски ќе се затвори во себе и неговата заљубеност ќе исчезне.

Покажете му дека не ви е проблем да заминете
Кога мажот мисли дека целиот ваш живот се врти околу него и дека веќе сте одлучиле дека тој е тој, дури и пред да разговарате за заедничката иднина, ќе почувствува притисок. Тој ќе смета дека мора да ги исполни вашите очекувања, но во исто време ќе биде нервозен поради можниот неуспех. Наместо тоа, мора да му покажете дека сте пребирливи. Дајте му до знаење дека иако ви се допаѓа, сепак имате опции и да го контролирате сето она што ви се случува во животот. Покажете му дека имате живот и надвор од врската. Занимавајте се со своето хоби, излегувајте со пријателите и семејството, подобрете ја вашата кариера и животот. Тогаш ќе биде среќен што во вашиот зафатен живот има место и за него, па ќе се труди да остане.

Неговиот живот е подобар кога го поминувате заедно
Создавајте позитивни искуства заедно со него. Мажите не може едноставно да ги натерате на врска, туку мора да создадете вистинска атмосфера која ќе доведе до негова емотивна реакција. Вистинска атмосфера подразбира да ги правите оние работи во кои двајцата уживате. Сите тие радосни случувања ќе му покажат дека сте девојка која е спонтана и разиграна, а тоа е типот на девојка на кој мажот не може да остане рамнодушен.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>