Top
prijatel-so-beneficii

Мажи со кои немате иднина

Сите мажи не се исти и сите мажи не се подготвени за долга врска и брак. Постојат три вида од нив, а доколку сакате нешто посериозно, бегајте што подалеку од нив.

Неверникот за кого мислиш дека можеш да го смириш
Лошите момци се лоши момци. Невернитe се неверни и тоа не може никој да го промени. Тие си ја сакаат слободата, но и туѓите жени. Можеби на момент ќе помислиш дека токму ти си таа вистинската која ќе успее да го смири, веќе следниот ден тој ќе биде во нечии други прегратки.

Фраерот кој долго го чекаш
Оној кој никогаш не е доволно заинтересиран или доволно слободен, но секогаш ти дава надеж дека еден можеби ќе биде нешто повеќе од доволно не е материјал за брак.

Пријателот со бенефиции
Тој никогаш нема да се заљуби во пријателката со која може да има секс кога и да посака. Бракот не е краен резултат на ваквите односи. Дури и да е е комплицирано, затоа што си ги знаете телата, но не и срцата.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>