Top
Close up kiss on girls cheek.

Машки гестови кои значат „Те сакам“

Убаво е да се слушнат зборичињата „те сакам“, но уште поубаво е да знаете дека постои љубовта со одредени дела. Делата се многу посилни од зборовите, а тоа ги открива следните гестови со кои може да откриете дали се грижи за вас и дали ве сака

  • Долги и страстни бакнежи – бакнежот со затворени очи, особено кога трае малку повеќе и длабоките и страствени воздишки се емотивен момент кој ви кажува дека дефинитивно му значите.
  • Насмевка после бакнеж – бакнежот е полн со силни емоции, но она што се случува после него е уште поемотивно. Ако ви се смешка после бакнување, бидете сигурни дека ве сака.
  • Ве слуша и гледа додека му зборувате – следете го неговиот поглед и тој ќе ви открие многу за неговите чувства.
  • Сака да оди секаде со вас – мажите мразат купување, но ако тој без проблем оди со вас на купување, тогаш му значите.
  • Ве следи со поглед од далечина – ако забележите дека ве бара со поглед, бидете уверени дека има силни чувства за вас.Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>