Top
strast

Жените со страст се родени во овој хороскопски знак

Жена како оган, полна со страсти, а притоа и крајно искрена. Од својата рана младост започнува да трага за голема љубов, а кога ќе ја најде, се предава целосно, со сета своја душа.

Полна е со сонови и идеали. Има силна интуиција, која и овозможува секогаш да ја погоди желбата на мажот кој го сака. Практична е, но не и крута, па може да се прилагоди на љубовниот живот кој и се налага.

Жената родена во знакот на Лав е склона е на удобен живот. Смета дека парите се за трошење, и умее да потроши сѐ до последен денар преку ноќ.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>