Top

Скулптури од книга

Уметникот Jacqueline Rush Lee направил неверојатно убави скулптури од книги. Вакви интересни форми и текстури изработува веќе неколку години. Уверете се сами колку убаво може да се искористи една книга.


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>