Top
Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце

Процесот на рачна изработка на „Гучи“ очилата за сонце

Дали некогаш сте размислувале како се создава еден пар очила за сонце, од идеја до реализација, и колку време е потребно за изработка?

Погледнете го целиот процес на рачна изработка на еден пар очила за сонце со потписот на луксузниот бренд „Гучи“ (Gucci), низ фотографии. Несомнено, потребно е многу време, внимание и прецизност.

Конкретно, за производство на овој пар очила, техничарот користи висококвалитетен челик кој не ‘рѓосува, неколку слојно стакло со ласерски испечатено лого и внимателно одбрано бамбусово дрво.

Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце

Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце

Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце

Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце

Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце

Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце

Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце

Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце

Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце

Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце

Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце

Процесот на рачна изработка на Gucci очилата за сонце
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>