Top
nova godina

Нешта кои треба да ги направите пред доѓањето на 2016-та

Многу често се случува Новогодишните одлуки да останат само зборови и ветувања да останат само на хартија.
За да немате чувство на незадоволство, напишете ги следните овие три работи на хартија:
1. Список со вашите најголеми успеси во 2015-та година.
2. Список со нештата за кои што сте најмногу благодарни.
3. Список со нештата на кои најмногу им се радувате и кои планирате да ги остварите во 2016-та година.

На крајот на следната година, прочитајте и проверете што од нештата во третата точка сте успеале да остварите.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>