Top
Браќа кои секоја година се фотографираат со Дедо Мраз

Браќа кои секоја година се фотографираат со Дедо Мраз

Почнувајќи од 1984 година, па до денес, двајца браќа секоја година се фотографираат со Дедо Мраз. Тие велат дека празниците не се само повод за многу јадење и забави, туку и за интересни проекти. Браќата повеќе не се сами, тие имаат наследници кои ќе ја продолжат оваа убава традиција.

xmas-brothers-1984-iLike-mk-002

xmas-brothers-1984-iLike-mk-003

xmas-brothers-1984-iLike-mk-004

xmas-brothers-1984-iLike-mk-005

xmas-brothers-1984-iLike-mk-006

xmas-brothers-1984-iLike-mk-007

xmas-brothers-1984-iLike-mk-008

xmas-brothers-1984-iLike-mk-009

xmas-brothers-1984-iLike-mk-010

xmas-brothers-1984-iLike-mk-011

xmas-brothers-1984-iLike-mk-012

xmas-brothers-1984-iLike-mk-013

xmas-brothers-1984-iLike-mk-014

xmas-brothers-1984-iLike-mk-015

xmas-brothers-1984-iLike-mk-016

xmas-brothers-1984-iLike-mk-017

xmas-brothers-1984-iLike-mk-018

xmas-brothers-1984-iLike-mk-019

xmas-brothers-1984-iLike-mk-020

xmas-brothers-1984-iLike-mk-021

xmas-brothers-1984-iLike-mk-022

xmas-brothers-1984-iLike-mk-023

xmas-brothers-1984-iLike-mk-024

xmas-brothers-1984-iLike-mk-025

xmas-brothers-1984-iLike-mk-026

xmas-brothers-1984-iLike-mk-027

xmas-brothers-1984-iLike-mk-028

xmas-brothers-1984-iLike-mk-029
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>