Top

Најкреативниот подарок

Без разлика каков подарок ќе изберете, и за која пригода ќе биде, со оваа хартија тој секако ќе биде еден од најуникатните. Самата хартија всушност е крстозбор на која се испишани честитки за сите празници и пригоди, а ваша работа е само да ги пронајдете. Прилично досетливо, нели? ; )Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *