Top
luta

Најголемо злопамтило во Зодијакот

Доколку некогаш ги повредите луѓето родени во овој хороскопски знак, бидете сигурни дека ве чека одмазда. Скорпиите оставаат впечаток на студени и рамнодушни личности, но напротив тоа е само нивниот оклоп кои другите мора да го пробијат за да се спријателат со нив.
И покрај сѐ, тие се едни од најдобрите пријатели кои човек може да ги посака. Потребно им е во својот живот да имаат некој кој ги разбира, но и да биде искрен како што се тие.
Најдобро се согласуваат со Рибите и Лавовите, а нивен најголем недостаток им е тоа што се одмаздољубиви кога некој ги повреди.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *