Top
На летување со момчето или со другарките?

На летување со момчето или со другарките?

Одлични вести за сите слободни девојки: девојките кои се во врска, сè почесто се одлучуваат да заминат на летување со своите другарки, а не со момчето со кое се во врска.

Една од причините поради кои на девојките им е попримамлив одмор во женско друштво е неможноста со партнерот да се договорат околу дестинацијата на која би се упатиле, велат најновите анкети.

Исто така, во последно време вистински хит се т.н. „женски викенди“ кои претставуваат краткорајно бегство од обврските кон момчињата. Се покажало дека нив најмногу ги практикуваат младите мајки.

Кој е вашиот избор?
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>