Top
Vaga

Кој е најтажниот хороскопски знак?

Овој хороскопски знак е роден да прави од сè проблем. Тие се познати по својата неодлучност и мрачно размислување, што е причина лесно и брзо да се соочат со меланхолија и депресија, дури и кога немаат посебни причини за тоа.

Припадниците на овој знак поради вечните дилеми не можат да го изберат вистинскиот пат, што веднаш ги растажува. Иако се неодлучни, тие се прилично непоколебливи на патот кон своите цели.

Вагите се во постојан страв. Тие секогаш размислуваат за последиците и ја предвидуваат иднината, која во нивните мисли е обично црна и неизвесна.

Добро се согласуваат со спротивниот пол, но поради нивните негативни ставови, тие самите си се најголеми непријатели на патот кон среќата.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>