Top
oven

Како да освоите маж роден во знакот Овен?

Следните неколку совети ќе ви помогнат да освоите маж во знакот на Овен.

Мажот роден во овој знак ужива во сексот и првиот начин на кој ќе биде заведен е да сте провокативна и секси. Тој сака црвена боја, па користете ја за ваша полза. Освен тоа, учете трикови како може да го заведете во било која ситуација. Ако сакате да го задржите Овенот, треба да знаете како да му парирате.

Во љубовта не ги сака едноличноста и досадата. Треба да имат авантуристички дух и да бидете подготвени за различни изненадувања.

Овенот не е недостапен човек. Напротив, тој е отворен и сака дружење и разговор и лесно може да му пријдете. Како ќе го задржите неговото внимание, тоа е друга приказна. Авантуристичкиот дух, предизвиците, промените, акцијата, па дури и тенденцијата да се расправате за нешто важно за вас и вашиот став, е она што ќе го задржи неговото внимание. Сепак, бидете нежни, бидејќи не му е потребен придружник сличен на него. Покажете во сето ова и малку женственост.

Кога зборуваме за женственост, меката и мазна кожа игра важна улога за него. Ако сакате овој човек да биде ваш, ќе мора да се потрудите околу себе.

Иако сака да размени мислење, Овенот не трпи критика на неговата сметка, па бидете внимателни да не ги повредите неговите идеи и намери во текот на дискусијата.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>