Top
bliznaci

Хороскопски знак кој лаже кога вели „Те сакам“

Како што е запишано во ѕвездите, овој хороскопски знак кога вели „Те сакам“, лаже. За нив оваа убава изјава е исто како „Добар ден“ и нема никакво значење. Ако се случи да ги потсетите дека ви ги изговориле овие зборови кои би требало да ги сфатите сериозно, тие ќе се прават како да не разбираат.

Кога самите ќе се сетат дека ви изјавиле љубов, ќе кажат дека само се шегувале. На Близнаците вообичаено им е потребно повеќе време за да се врзат, но пред сѐ се сакаат себеси. По природа се духовити, забавни, авантуристи и врзувањето и бракот тешко им одат од рака.
Ако се вљубите во овој хороскопски знак мора да бидете внимателни, бидејќи секогаш ќе ви се заканува опасност дека ќе ви го скрши срцето, дури и ако тоа го прави на своја штета. Можеби ќе пати што повеќе не сте заедно и дури и ако му е тешко, во никој случај нема да признае.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>