Top
kraj-na-vrska

Хороскопски знаци кои најтешко поднесуваат крај во љубовта

Раскинувањето по природа секој различно го преживува, некој полесно некој потешко. Дури и полошото доаѓа после крајот, првите неколку дена и недели. Потоа повторно размислуваме, ги забележавме сопствените грешки, а на крај и на нашиот поранешен партнер.

Трите знаци во Зодијакот кои најтешко и најболно ги прекинуваат врските се Лав, Јарец и Риби.

Лав
Иако се верува дека е емоционално недопирлив, затоа што самиот е маскиран со секојдневен нарцисоиден став така и делува во општеството, Лавот е всушност многу чувствителен. Кога се грижи за некого, ќе стори сѐ, и ако се случи прекин на љубовта, тој се повлекува во неговите четири ѕида и долго плаче и размислува што се случило со него. Се разбира, на излегување, никој не можеше да претпостави дека е во фаза на опоравување и тагување, бидејќи тоа е типично за секој Лав.

Јарец
Не постои длабочина за раната направена од распадот со толку многу особености и болки на Јарецот. Тогаш не го допирајте, тој не може да се контролира себеси и без да размисли целиот бес ќе го истури на вас. На Јарците потребно им е време за да се консолидираат и да продолжат понатаму.

Риби
Еден од највозбудливите знаци кога станува збор за прекинување на врска. Многу Риби по распадот паѓаат во депресија, стануваат несоцијални и се одалечуваат од надворешниот свет. По паузата, пријателите треба да играат важна улога за сите Риби, бидејќи тие можат само да ги вратат во реалноста.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>